Det praktiske i hverdagen


Der åbnes i både Paraplyen og Børnebo hver morgen kl. 6.15, hvor der serveres morgenmad (se mere derom i kostpolitikken)

Efter morgen maden, åbnes der på stuerne.

Mellem kl. 8.00 og 9.00 er der frugt for de 4 og 5 årige i Fællesrummet. De 3 årige spiser frugt på Snøvsen/Snøvsine fra kl. 9.00-9.30, for at give dem mere ro til frugt og de voksne kan hjælpe dem.

Mellem kl. 9.00 og 11.00 har vi fordybelsestid, hvor vi arbejder med projekter samt alderssvarende udviklingsaktiviteter.

Kl. 11.00-12.00 spiser vi madpakker og holder samling der kan indeholde sang/rim/remser, motorik, højt læsning og afslapning.

Kl. 12.00-14.00 er børnene på legepladsen eller har mulighed for at få en middagslur.

Kl. 14.00- lukketid: er grupperum, Fællesrum og evt. legepladsen åben og der spises igen frugt i Fællesrummet og på Snøvsen/Snøvsine.

Da vi er på legepladsen hver dag er det vigtigt at barnet har tøj med, der passer til vejret:

Efterår/forår: Gummistøvler, regntøj, varm trøje (fleece/termojakke) og eksempelvis termobukser - samt ekstra skiftetøj.

Vinter: Vinterstøvler, hue, vanter, varm trøje (fleece/termojakke) flyverdragt eller to-delt vintertøj - samt ekstra skiftetøj.

Sommer: solhat (hvis barnet ikke tåler solen), sandaler/løbesko, sommerjakke - det kan også være nødvendigt med "Efterår/forårs"-sættet, da den danske sommer kan drille af og til - samt ekstra skiftetøj. Solcremen til middag har børnehaven, men barnet skal smørres hjemmfra fra morgenstunden.